13 Ekim 2015 Salı

Özlerim içimden içimden

Hep o gelmeyecek olanı bekleriz ya çoğu zaman.Sorsak neden bekliyoruz kim bilir .SEVİLEN ÖZLENİR ve ÖZLENEN BEKLENİR ..bilmiyorum bende ne diye bekliyorum? ben kendime cevabını vermekten korkanlardanım belki kim bilir? ya sen?sen de korkuyorsun dürüst ol işte burda. Haykır bir kerede gerçekleri kendine..sev,özle,ağla en önemlisi de korkma sevmekten,üzülmekten,beklemekten de korkma.. o da güzel... beklenen gelirse tadına doyulmaz bir güzellik ..beklenen geldiğinde mutluluktan ağlamak o da bambaşka güzeldir. hele bir de karşılıklı onca özleme sarılıp göz yaşı dökmek dünyalara bedeldir. her sey güzel kenarından köşesinden bir şeyler çıkartırsak veya kenarına köşesine bir şeyler ekleyelim o da güzeldir.
kendimize ne cevap vereceğiz kendi kendimize ne palavralar sıkacağız bu da bir ihtimal ama o cevabı kendimize veremiyoruz.Kendimize itiraf edemeden sadece bekliyoruz gelecekmişcesine ..ah özlem..içinde ne çok acıları,sevinçleri barındıran kavramdır hepimiz için.Kimimiz için herhangi bir isimken,Kimimiz için mutluluk gözyaşları kimimiz için kederin yansıması
Beklenene KÜÇÜK not :

Elbet bekleyeceğim ve sahipsiz bırakmayacağım bizim olanları,bize ait olanları.. Sadece zaman veriyorum.biraz zaman..Ve her şey yerli yerinde tam da bıraktığımız yerde usulca bekliyoruz gelmeni.Sen de kalbine kulak ver kendine biraz zaman ve birazda cesaret ver..

Bekletenlere ve Beklendiğinin farkında olmayanlara KÜÇÜK not:

Dönüp bakın geriye belki uzakta,yakında bir yerlerde bir küçük kalp küt küt atarken aklından da siz geçiyorsunuzdur. Belki bir şans belki de yepyeni bir sayfa neyse bilmiyorum.Bazen her şey geriye şöyle bir bakıp tek bir şeye izin vermek ya da müsaade etmekle bir rüyaya dönüşebilir.Neden olmasın ? belki özlemle anılan bir adınız vardır kim bilir.hatırlayın ..

ve o mükemmel söz akıllara gelir,tüm özlendiğinin farkında olmayanlara bir atıfta daha bulunulur :)


"Bazen insan öyle özler ki; özlenen bilse yokluğundan utanır"


AZİZ NESİN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder